De route naar een veilige, beheersbare en efficiënte werkomgeving

Met Teams, SharePoint en Microsoft 365

“Een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving met Microsoft 365, waar je medewerkers blij van worden en blijven!”   

Dit doen wij door de de mens in de organisatie centraal te zetten, een heldere en eenduidige governance te bepalen en de techniek op een duurzame en veilige manier in te richten.

Samen met de organisatie bepalen we hoe het gewenste toekomstbeeld er uit moet komen te zien en welke oplossingen hier aan zullen bijdragen.

Vanuit hier start de KbRoadtrip naar een veilige, beheersbare en efficiënte (digitale) werkomgeving waar je medewerkers blij van worden en blijven!

Wij zorgen voor...

Een greep van resultaten waar wij naar streven

Slimmer (hybride) samenwerken

We werken niet meer op één locatie. Hybride werken is de toekomst. Dat vraagt om aanpassing!

Slimmer 'hybride' samenwerken met Microsoft 365

Samenwerken gaat tegenwoordig anders dan we zijn gewent. We werken niet meer op één locatie.
We hebben nu te maken met collega’s die werken vanaf verschillende locaties. We hebben te maken met een hybride vorm van samenwerken...

Document Management Systeem

Alle documenten in één systeem. Snel, veilig en makkelijk vindbaar!

Document Management Systeem

Documenten zijn onvindbaar en worden op verkeerde plekken opgeslagen. Het resultaat: er zijn diverse versies in omloop en documenten worden buiten de beveiligde omgeving gedeeld (WeTransfer, privé-mail, etc).

Een goed DMS zorgt voor een 'digitale opslagplaats' waarin documenten en beschrijvende metadata makkelijk zijn terug te vinden op kenmerken zoals auteursnaam, categorieën, omschrijving en/of datum. Je kunt een DMS beveiligen naar wens door bijvoorbeeld...

Veilig werken (security)

Alles wordt steeds digitaler. Overal werken vanaf elk device. Veilig werken is belangrijker dan ooit!

Veilig werken met Microsoft 365

Veilig (samen-)werken is niet vanzelfsprekend: gegevens van klanten liggen zomaar op straat, documenten komen bij de verkeerde mensen terecht, een extern persoon heeft toegang tot gevoelige documenten...

Kortom gevaar ligt op de loer, helemaal nu we steeds meer online werken. De meeste datalekken ontstaan door ...

Migratie

Alle bestanden staan vanaf nu in de Microsoft 365 werkomgeving!

Migratie naar Microsoft 365

Jouw organisatie is klaar voor de moderne digitale werkplek. Het enige wat jullie nog staat te wachten is het overzetten van alle gegevens naar de Microsoft-Cloudoplossing.

Een migratie naar Microsoft 365 is meer dan alleen het verhuizen van gegevens. Een verhuizing brengt namelijk risico’s met zich mee en zorgt voor impact bij alle gebruikers. Een succesvolle migratie begint bij ...

Één modern intranet

Verbinding, interactie en kennisdeling binnen de organisatie!

Één modern intranet

Voorheen werd een intranet voornamelijk gebruikt voor het zenden en delen van organisatie brede informatie en ‘nieuwsberichten’. Eenrichtingsverkeer van de organisatie naar de medewerkers.

Met de komst van de moderne werkplek zien we steeds meer de behoefte om een intranet in te zetten als start/kern van de moderne werkplek met een focus op informatiebehoefte. Een socialer intranet waar interactie is tussen medewerkers. Ook hoeft het niet langer een ingewikkelde...

Automatiseren van processen

Zet terugkerende en tijdrovende processen om in geautomatiseerde werkstromen!

Processen automatiseren met Microsoft 365 (PowerPlatform)

Iedereen kent ze wel: herhalende taken die gedaan moeten worden, maar waar niemand blij van wordt en die veel energie kosten. Denk aan het reserveren van werkplekken, aanvragen van IT- en andere bedrijfsmiddelen, etc. Zonde van alle waardevolle tijd.

Zet terugkerende en tijdrovende processen en taken om in geautomatiseerde werkstromen met behulp van het Power Platform.

Onze aanpak

The Roadtrip

Om het traject flexibel en efficiënt te houden werken we in kleine afgekaderde flows.
Ons aanpak is meetbaar, efficiënt en duurzaam.

Afhankelijk van de Cloud oplossing of het project, doorlopen we 4 fases. De doorlooptijd kan variëren van 2 weken tot maanden. Dit is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de impact in de organisatie.

Daarnaast krijg je een gratis dosis creativiteit, avontuur en plezier erbij.
Want dat is waar wij voor staan 🙂

KbWorks aanbod
1. Boost

Discover

Zijn wij een match?

2. Peak

Design

Klaar voor de start

3. Project

Build & Deploy

Realisatie

4. Jacking up

Completion

Klaar voor gebruik

Onder andere gewerkt met:

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%

Klik op de link hieronder

MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven