Efficiënt vergaderen met Microsoft 365

Hybride vergaderen is de toekomst. Dat vraagt om aanpassing.

Veel organisaties hebben afgelopen jaar het online vergaderen eigen gemaakt. Hoewel velen inmiddels de juiste knoppen weten te vinden, blijkt dat de meeste vergaderingen lang niet altijd efficiënt, relevant of doelgericht zijn. Ook wordt er vaak weinig gebruik gemaakt van interactieve mogelijkheden van online vergaderen, zoals bv. het whiteboard of een poll.

Medewerkers verliezen hun energie en de productiviteit zakt naar beneden. Daarnaast brengt de hybride vorm van vergaderen (deelnemers van verschillende locaties) veel chaos met zich mee. 

Hybride vergaderen vraagt ook (weer) om een nieuwe werkwijze. De aanwezigheid- en adoptie van de juiste technische middelen is hierbij cruciaal. Daarnaast vraagt dit om nieuwe afspraken en beleid rondom het vergaderen. Want hoe zorg je dat online deelnemers niet afhaken? Of dat het een heel statisch geheel wordt?

Meer informatie?

Download de brochure

Ontdek meer over onze projecten, onze aanpak en het belangrijkste, waarom KbWorks juist wel/niet de ideale partner voor jou en je organisatie is om mee samen te werken.

Samen zorgen we voor efficiënte hybride vergaderingen

Efficiënt (hybride) vergaderen is een uitdaging en vraagt om vernieuwde inrichting van jouw organisatie en een flexibele houding van je medewerkers. Samen kijken we of jouw organisatie beschikt over de juiste tools, kennis en afspraken om (hybride) online vergaderen een succes te laten zijn. Na de implementatie en adoptie wordt er binnen jouw organisatie efficiënt en met plezier online / hybride vergaderd.

Meer weten?

 Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe een efficiënt (hybride) vergaderen binnen jouw organisatie eruit ziet. 

Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Snel advies of vragen?

Vul de intake hieronder in. We nemen binnen 48 uur contact met je op. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call in. Hierna weet je precies welke ondersteuning van ons daarop aansluit.

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven