Document management systeem

Alle documenten in één systeem. Snel, veilig en makkelijk vindbaar!

Documenten zijn onvindbaar en worden op verkeerde plekken opgeslagen. Het resultaat: er zijn diverse versies in omloop en documenten worden buiten de beveiligde omgeving gedeeld (WeTransfer, privé-mail, etc).

Een goed Document Management Systeem (DMS) zorgt voor een ‘digitale opslagplaats’ waarin documenten en beschrijvende metadata makkelijk zijn terug te vinden op kenmerken zoals auteursnaam, categorieën, omschrijving en/of datum. Je kunt een DMS beveiligen naar wens door bijvoorbeeld enkel geautoriseerd personen toegang te verlengen.

Meer informatie?

Download de brochure

Ontdek meer over onze projecten, onze aanpak en het belangrijkste, waarom KbWorks juist wel/niet de ideale partner voor jou en je organisatie is om mee samen te werken.

Samen zorgen we voor efficiënt en veilig DMS

Een efficiënt en veilig document management systeem begint bij het bepalen van een duidelijke visie en het formuleren van het gewenst resultaat. Samen brengen we in kaart waar jouw medewerkers het meeste naar zoeken en wat de belangrijkste zoektermen/ zoekfuncties zijn binnen jouw organisatie. Met die informatie gaan we aan de slag om van de (ongestructureerde) data gestructureerde data te maken, zodat jouw medewerkers vanaf de implementatie makkelijk, snel en veilig documenten kunnen vinden in de moderne digitale werkomgeving. 

Meer weten?

Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe een veilig en goed functionerend Document Management Systeem (DMS) binnen jouw organisatie eruit kan zien. 

Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%

Klik op de link hieronder

MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven