Één modern intranet met Microsoft 365

Verbinding, interactie en kennisdeling binnen de organisatie

Voorheen werd een intranet voornamelijk gebruikt voor het zenden en delen van organisatie brede informatie en ‘nieuwsberichten’. Eenrichtingsverkeer van de organisatie naar de medewerkers. 

Met de komst van de moderne werkplek zien we steeds meer de behoefte om een intranet in te zetten als start/kern van de moderne werkplek met een focus op informatiebehoefte. Een socialer intranet waar ook interactie plaatsvindt tussen medewerkers. 

Ook hoeft het niet langer een ingewikkelde, moeilijk aanpasbare SharePoint site, zoals het in de oude versies het geval was. Kies voor een toegankelijke oplossing die gemakkelijk aanpasbaar is naar de behoefte van de organisatie.

Meer informatie?

Download het e-book Eén modern intranet

In ons e-book lees je meer over hoe jij zorgt voor verbinding, interactie en kennisdeling binnen de organisatie met behulp van modern intranet. 

Samen zorgen we voor een modern intranet

Het realiseren van een modern en interactief intranet begint bij het in kaart brengen van de stakeholders, hun behoeftes en het gewenste eindresultaat. Samen kijken we naar de (nieuwste) mogelijkheden van een interactief intranet en gaan we op zoek naar de functionaliteiten die passen bij jouw organisatie en business doelen. Dit krijgt samen met een tijdlijn vorm in een roadmap, zodat er gestart kan worden aan het bouwen van jullie moderne intranet. Na de implementatie en adoptie heeft jouw organisatie een intranet waar medewerkers écht iets aan hebben en graag samenkomen.

Meer weten?

 Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe een (vernieuwd) intranet binnen jouw organisatie eruit kan zien. 

Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%

Klik op de link hieronder

MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven