Migratie naar Microsoft 365

Alle documenten vanaf nu in de Microsoft 365 werkomgeving

Jouw organisatie is klaar voor de moderne digitale werkplek in Microsoft 365. Een belangrijk onderdeel daarvan is het overzetten van alle gegevens naar de nieuwe Microsoft-Cloud oplossing.

Zoals je weet zijn er risico’s verbonden aan een migratie van je traditionele applicatielandschap naar de moderne Cloud-oplossing. Jij wil dat deze ‘verhuizing’ een positieve impact heeft op jouw medewerkers, zodat zij altijd en overal veilig en efficiënt kunnen werken.

Meer informatie?

Download de brochure

Ontdek meer over onze projecten, onze aanpak en het belangrijkste, waarom KbWorks juist wel/niet de ideale partner voor jou en je organisatie is om mee samen te werken.

Samen zorgen we voor een succesvolle migratie

Een succesvolle migratie start met het bepalen van een duidelijke visie en formuleren van het gewenste eindresultaat. Samen brengen we in kaart welke data ‘verhuist’ moet worden en op welke manier dit de verhuizing georganiseerd wordt. 

Dit betekend dat er strategische keuzes gemaakt worden passend bij jouw organisatie over bijvoorbeeld welke data wel en/of niet gemigreerd wordt, of een migratietool ingezet wordt of dat medewerkers zelf data overzetten. Dit alles wordt vertaald in een migratieplan, waarna de migratie onder begeleiding wordt uitgevoerd. Na de migratie en adoptie kunnen jouw medewerkers veilig online samenwerken in de Cloud.

Meer weten?

Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe een succesvolle migratie er binnen jouw organisatie er uit kan zien.

 Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%

Klik op de link hieronder

MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven