Office 365 updates

Altijd op de hoogte van de nieuwste updates van Office 365.
Overzichtelijk, met simpele uitleg en direct toepasbaar.

Office365 logo's rij
rand

Een systeem dat werkt

Elke week komen er nieuwe updates uit in Office 365. Een boel informatie die je overal vandaan moet halen, als je op de hoogte wilt blijven. Niets is vervelender dan belangrijke informatie missen. En tijdens je werk erachter komen dat er weer iets veranderd is. Je wilt tijdig je klant, collega’s of de organisatie kunnen vertellen wat voor impact de updates op hun heeft.

Alles in één overzicht
Ontvang alle updates over Office 365 in één overzicht en zie in een oogopslag welke updates voor jou van toepassing zijn. Wij houden je continue op de hoogte van wat er speelt en wat er gaat spelen in de toekomst. We vertellen wat er nieuw is en wat er gaat veranderen. Waar je op moet letten binnen je organisatie en hoe je jouw collega’s of klanten kan informeren.

Hoe werkt Stay Up-to-Date?

Stay Up-to-Date bestaat uit 3 onderdelen: Updates van Office 365 en Q&A.
En dit allemaal beschikbaar binnen één online omgeving.
Vanuit een team in Microsoft Teams.

Updates van Office 365

We delen wekelijks de nieuwste updates over Office 365 met jou. Door middel van video's en demo's worden de updates helder en simpel uitgelegd, zodat het voor iedereen te begrijpen is. Selecteer eenvoudig de updates die voor jou van belang zijn. Deel ze met je collega’s en de organisatie.

Office365 logo's dubbele rij
Homesites

Q&A

In de online omgeving kunnen vragen gesteld worden over de updates van Office 365 die gedeeld worden. Tijdens de maandelijkse live Q&A worden deze vragen beantwoord. De Q&A wordt opgenomen, zodat deze altijd achteraf terug gekeken kan worden. Deel je vragen en comments over de updates ook met de andere leden, zodat je ook van elkaar kunt leren.

Stay Up-to-Date bestaat uit 3 onderdelen:

1
3
5

Eén online platform

Stay Up-to-Date vindt plaats in één online omgeving. In een team van Microsoft Teams wordt alle content gedeeld. De video's over de updates van Office 365 en de Q&A vind je allemaal terug onder het desbetreffende item. 

Eén plek waar alles gebeurt. Overzichtelijk en makkelijk toegankelijk. Het platform is ook bereikbaar via de mobiele app van Microsoft Teams.

Platform

Voor de champion en IT professional

Stay Up-to-Date is gemaakt voor jou als champion binnen een organisatie of als IT professional. Met Stay Up-to-Date ben jij altijd op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen omtrent Office 365. Ontvang alle updates in één overzicht en zie in een oogopslag welke updates voor jou van toepassing zijn. 

Geen grote berg aan onduidelijke informatie waar je niks mee kan, maar juist overzichtelijk, met een simpele uitleg en direct toepasbaar. 

Klaar voor Stay Up-to-Date?

  • Eén online platform

  • Updates over Office 365

  • Maandelijkse Q&A's

  • Community met IT professionals

  • Per maand opzegbaar

Doe mee aan Stay Up-to-Date.
Mis nooit meer wat. Je bent altijd op de hoogte.

€47,- p/maand

De meestgestelde vragen

Hoe gaat het aanmeld proces?

1. Je wordt hier lid.
2. Je ontvangt een e-mail met daarin de link naar het platform en team.
3. Je kunt direct deelnemen aan Stay Up-to-Date.

Hoe kan ik betalen?

Met iDeal. Je krijgt elke keer als het geld wordt afgeschreven een factuur per mail gestuurd.

Kan ik halverwege de maand instromen?

Je kunt op elk moment lid worden. Vanaf de dag dat jij lid wordt gaat je maandabonnement in.

Hoeveel kost het?

€47,- per maand ex. btw

Hoe lang zit ik er aan vast?

Je kunt op elk moment je lidmaatschap opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Hoe zeg ik op?

Opzeggen doe je door een mail te sturen naar office@kbworks.nl. Nadat je hebt opgezegd blijf je diezelfde maand nog lid, tot de dag dat je bent lid geworden. Wanneer je lidmaatschap stopt, wordt je uit het team verwijderd.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Die kun je hier teruglezen.

Scroll naar top