OVER KBWORKS

Onze Missie, Wie zijn wij en de KbHangplek

Onze Missie

Meer tijd voor plezier

Tijd is waardevol. Daarom gaan wij voor 20% tijdbesparing. Door technologie slim in te zetten én te gebruiken is dat precies wat je krijgt.

Wij zien technologie als middel en de business als doel.
Efficiëntie. Blije medewerkers. En meer winst.

We werken met missievolle (internationale) organisaties die impact willen maken om de wereld en hun omgeving en stukje mooier te maken.

Onze klanten kunnen veel meer doen in minder tijd, doordat zij Microsoft 365 slim en veilig inrichten en gebruiken. Daar helpen wij ze bij, door technologie in te zetten om hun doelen te bereiken.

Onze geschiedenis

En wie zijn wij vandaag

KbWorks. Waar staat dat eigenlijk voor? Het begon allemaal toen Paul Keijzers (tevens de oprichter) flink wat uren doorbracht op het internet onder de naam “Kiteboardertje” (Kb). Niet zomaar een naam, want kitesurfen is de grote passie van Paul. Toen hij klaar was met studeren en zijn uren op het internet ging verruilen in werken, veranderde het in “KbWorks”. Kb’tje ging werken 😉

In 2007 besloot Paul om te ondernemen en werd KbWorks zijn handelsnaam. Nu is KbWorks een begrip in de IT wereld en op social media. Al jarenlang worden er allerlei blogs, video’s en updates gedeeld. Op dit moment delen we allerlei zaken over het gebruik en de inzet van Teams, SharePoint en Microsoft 365.

Momenteel werkt KbWorks met o.a. een enthousiaste club van freelancers met allemaal hun eigen expertise rondom de Microsoft 365 suite.

Wil je meer weten?
Of wil je op de hoogte blijven van alles rondom Microsoft 365?
Volg KbWorks dan via LinkedIn, Twitter,YouTube of de blog pagina op onze website.

Onze Hangplek

Kom eens langs bij ons in de suikersilo!