Alles over KbWorks

De KbWay, de KbCrew en de KbVibe

KbWorks

Omdat tijd niet te koop is.

De wereld verandert. Onze manier van werken verandert. Technologie is fantastisch en innoveert razendsnel. Oude systemen en gewoontes werken niet meer. Voor veel mensen is dit spannend en zijn hier nog niet op voorbereid.

Wij zorgen ervoor dat organisaties een blijvende veilige werkomgeving hebben die beheersbaar is en blijft en waar medewerkers zonder frustratie en met plezier hun werk kunnen doen in deze continu veranderende wereld.

Ons aanpak is meetbaar, efficiënt en duurzaam.
Daarnaast krijg je gratis een dosis creativiteit, avontuur en plezier erbij.
Want dat is waar wij voor staan 🙂

 

Waarom?
Omdat tijd niet te koop is.

KbWorks hangloose

De KbCrew

Onze Dudes op een rijtje

Paul Keijzers

Paul Keijzers

Creatief genie & Founder KbWorks

Heb je een vraag over Microsoft? Dan moet je toch echt bij Paul zijn! Paul is wild van Microsoft en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met als focus Microsoft Teams, SharePoint en Microsoft 365 . Met 20 jaar ervaring en als Microsoft MVP doorziet Paul wat een organisatie nodig heeft en welke (nieuwe) mogelijkheden hier bij passen. Dit legt hij ook nog eens uit in begrijpelijke taal.
Dan ben je toch een genie? 

Debby van der Mije

Debby van der Mije

Visonair & Mede-eigenaar KbWorks

Met haar achtergrond als IC-verpleegkundige heeft Debby een visie voor het leven en ondernemen “Besteed tijd aan de dingen die er écht toe doen”. Debby inspireert mensen en laat zien hoeveel waardevolle tijd zij kunnen besparen. Als Microsoft MVP ziet zij dat Microsoft-producten een geweldig hulpmiddel zijn om dat te bereiken. Intern gebruikt Debby haar vastberadenheid om de visie en missie van KbWorks scherp te houden en houdt ze in de gaten of iedereen met plezier aan het werk is.

Naomi van Dongen

Naomi van Dongen

Spin in het web

Dingen regelen en plannen laten we het liefste aan Naomi over. Zo lopen de projecten op rolletjes en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Naomi zorgt ervoor dat iedereen zo goed en gemakkelijk mogelijk aan de slag kan in de KbWay en geeft een extra boost aan de KbVibe. Nieuwe ideeën komen bij Naomi tot leven!

Gonneke Kragt KbWorks

Gonneke Kragt

Adoptie consultant

Met haar grote glimlach en achtergrond in de hospitality industrie weet je zeker dat je voor een praatje en met vragen over Teams en Microsoft 365 bij haar aan het juiste adres bent. Gonneke verzorgd als adoptie consultant niet alleen energieke trainingen maar zet haar kennis ook gemakkelijk om in naslagwerk. Hierbij komt haar creativiteit goed van pas, zodat we zeker weten dat alle kennis blijft hangen!

amarens van meerlo

Amarens van Meerlo

Energieke creatieve strateeg

Amarens is zeer toegewijd aan het bereiken van haar doelen in werk en leven. Is nooit bang om aannames ter discussie te stellen en de vraag achter de vraag te achterhalen. Ze probeert geen dingen, ze doet dingen. Al haar energie is toegewijd aan succes en dat zal iedereen die het plezier heeft gehad met haar samen te werken, erkennen. Haar aanpak is om doelen te definiëren en dit meetbaar te maken, complexe vraagstukken te visualiseren en een weg naar succes te plannen om deze vervolgens door te zetten.

Vacature KbWorks

Onze nieuwe KbDude

Ben jij dit? 🙂

Laat van je horen en ruil dit plaatje in voor je eigen foto!

 

Neem contact met ons op,  of bekijk onze openstaande vacatures “Join the roadtrip with us”.  

De KbWay

Onze Missie, Visie en Kernwaarden

Onze Missie

Meer tijd voor Plezier.

2nd wave

Onze Visie

Meer Vrolijkheid, Gezondheid & Zingeving.

1st wave

Onze Kernwaarden

Vrijheid, Plezier, Avontuur & Verbinding.

Wil je meer zien, horen of lezen?

Bekijk, luister of lees dan meer via de KbSocials

Paul Keijzers - Microsoft Ignite 2018

Hoe implementeer je Microsoft Teams succesvol binnen je organisatie?

Video afspelen
Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
Checklist

Stop met tijd verspillen

Onze checklist geeft inzicht in 13 stappen die zorgen voor meer tijd, betrokkenheid en effectiviteit met je teamleden.