Processen automatiseren met Microsoft 365

Zet terugkerende en tijdrovende processen en taken om in geautomatiseerde werkstromen

Iedereen kent ze wel: herhalende taken die gedaan moeten worden, maar waar niemand blij van wordt en die veel energie kosten. Denk aan het reserveren van werkplekken, aanvragen van IT- en andere bedrijfsmiddelen, etc. Zonde van alle waardevolle tijd.

Met behulp van automatiseringen zorg jij ervoor dat jouw medewerkers alleen nog maar doen waar zij goed in zijn én blij van worden! Zet terugkerende en tijdrovende processen en taken om in geautomatiseerde werkstromen met behulp van het Power Platform.

Meer informatie?

Download de brochure

Ontdek meer over onze projecten, onze aanpak en het belangrijkste, waarom KbWorks juist wel/niet de ideale partner voor jou en je organisatie is om mee samen te werken.

Start met waardevolle tijd besparen

Om processen succesvol te automatiseren met behulp van het PowerPlatform, starten we met het volledig in kaart brengen van de stakeholders, het (werk-)proces, de risico’s en het gewenste eindresultaat. Hierbij staan de business doelen en het proces centraal. Jouw medewerkers houden na de implementatie en adoptie tijd over voor dingen die er écht toe doen.de

Meer weten?

Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe het PowerPlatform binnen jouw organisatie ingezet kan worden om tijdrovende processen en taken te automatiseren. 

Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%

Klik op de link hieronder

MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven