Bouwtraject

We gaan samen bouwen, testen, aanscherpen en nogmaals testen met als doel om “go live” te gaan: aan het einde van deze fase werkt Microsoft Teams op elke computer van elke medewerker.

Het probleem

Je hebt niet de tools en de kennis om zelf Microsoft Teams te gaan bouwen en te testen binnen je bedrijf. Of je probeert het toch zelf en komt er later in het traject achter dat de gewenste resultaten ver te zoeken zijn. De specifieke deskundigheid mist, waardoor je van probleem naar probleem loopt. Met als resultaat een programma wat niet werkt en veel tijd en geld gekost heeft.

De oplossing

Samen met jou gaan we Microsoft Teams opbouwen. Wij voeren het plan uit en jij blijft nauw betrokken bij het proces. Je blijft op de hoogte van de stappen die we zetten, zodat we tijdig kunnen aanscherpen of bijsturen waar nodig.

"I'm just a surfer who wanted to build something that would allow me to surf longer"
2nd wave
Hit the waves

Het bouwtraject

Het bouwtraject is een doorlopend proces, tot het gewenste eindresultaat is behaald.

Dit proces start met het opbouwen van Microsoft Teams, om vervolgens het programma door jou te laten testen. Werkt het allemaal? Voldoet het aan jouw verwachtingen? We blijven testen en bouwen.

Wanneer jij en collega’s tevreden zijn, gaat je bedrijf “live” met Microsoft Teams.

SNEL ADVIES OF VRAGEN?

Vul de intake hieronder in (duurt 1 minuut). We nemen binnen 24 uur contact met je op. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call in. Hierna weet je exact wat er moet gebeuren en welke ondersteuning van ons daar op aansluit.
Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
Checklist

Stop met tijd verspillen

Onze checklist geeft inzicht in 13 stappen die zorgen voor meer tijd, betrokkenheid en effectiviteit met je teamleden.