Strategie

Samen onderzoeken we de huidige situatie van je bedrijf en brengen we in kaart waar jouw behoeftes liggen. Hoe wil jij samenwerken? Op welke manier ga je communiceren?

Een helder beeld en duidelijk plan vooraf, voorkomt een hoop gedoe later. Het is niet alleen minder gedoe, maar het bespaart je ook een hoop tijd en geld achteraf. Weten wat je wilt, in combinatie met concreet advies, zorgt voor een fantastische reis later.

Het probleem

Zonder de juiste strategie vooraf te bepalen en te onderzoeken wat jouw bedrijf nodig heeft, is het vrijwel onmogelijk om de manier van werken te veranderen. Je gaat bouwen aan een huis zonder fundering. Laat staan dat het datgene oplevert waar jij op hoopt.

Zonder een concreet beeld te hebben waar je naar toe wilt en wat je eruit wilt halen, is alsof je de weg op gaat zonder eindbestemming. Je besteed een hoop geld en tijd aan iets waar je niks aan hebt. Hoor je je collega’s al klagen?

De oplossing

Een concrete routekaart. Je doel en verlangens scherp hebben. Weten wat nodig is. Een plan van aanpak die hierbij aansluit. Hierbij is aandacht voor de opbouw van jouw bedrijf en de gewenste manier van werken van je collega’s.
"Which wave do you take, before you let go of your old habits?"
1st wave
Create the map

De strategie

De strategie wordt gecreëerd en bepaald door middel van het 12 stappenplan. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van jou en je medewerkers. Wat is het doel en wat zijn je verlangens?

De strategie volgens het 12 stappenplan:

Als we dit helder hebben maken we een concreet plan hoe Microsoft Teams geïmplementeerd wordt.

Aan het einde van deze fase heb je een op maat gemaakt plan, inclusief de planning voor het bouwtraject en het geven van trainingen aan je collega’s.

SNEL ADVIES OF VRAGEN?

Vul de intake hieronder in (duurt 1 minuut). We nemen binnen 24 uur contact met je op. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call in. Hierna weet je exact wat er moet gebeuren en welke ondersteuning van ons daar op aansluit.
Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
Checklist

Stop met tijd verspillen

Onze checklist geeft inzicht in 13 stappen die zorgen voor meer tijd, betrokkenheid en effectiviteit met je teamleden.