Training

Microsoft Teams is geïmplementeerd en alle medewerkers kunnen het systeem gebruiken. Dit is het moment om je collega’s te leren werken met Microsoft Teams. Geen frustrerende volle inbox meer. Geen tijdrovende afleiding meer door het switchen tussen verschillende programma’s. Maar leren samenwerken in één programma.

We trainen en begeleiden alle medewerkers om de voordelen van Microsoft Teams maximaal te benutten en toe te passen.

Het probleem

Microsoft Teams is geïmplementeerd. Je collega’s ervaren weerstand. Weer een nieuw programma om mee te werken. Ze zien het als gedoe. Maar zonder training hebben zij niets aan het programma. Laat staan dat de voordelen optimaal benut kunnen worden.

De oplossing

Gerichte training over Microsoft Teams voor elke medewerker. Door herkenbare gebruikersscenario’s nemen we je collega’s mee en leggen we het programma op een eenvoudige manier uit. We besteden veel aandacht aan de nieuwe manier van werken. Hoe verstuur je daadwerkelijk minder e-mails? Hoe word je minder afgeleid? Waarmee kun je tijd besparen? In plaats van de focus te leggen op de vele “knopjes”, zetten wij de belangen van jou en je collega’s centraal.

"You can not stop the waves, but you can learn to surf"
Learn to surf

Hands-on training

De way of working van je bedrijf is de basis voor de training. Er wordt gebruik gemaakt van gebruikersscenario’s. Medewerkers leren efficiënt samenwerken en communiceren met elkaar met Microsoft Teams en Office 365.

Hands-on training:

Om de training specifiek te laten aansluiten op de behoeftes van je medewerkers, heeft de trainer vooraf een Teams call om dit te bespreken.

SNEL ADVIES OF VRAGEN?

Vul de intake hieronder in (duurt 1 minuut). We nemen binnen 24 uur contact met je op. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call in. Hierna weet je exact wat er moet gebeuren en welke ondersteuning van ons daar op aansluit.
Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
Checklist

Stop met tijd verspillen

Onze checklist geeft inzicht in 13 stappen die zorgen voor meer tijd, betrokkenheid en effectiviteit met je teamleden.