Slimmer (hybride) samenwerken met Microsoft 365

We werken niet meer op één locatie. Hybride werken is de toekomst. Dat vraagt om aanpassing!

Samenwerken gaat tegenwoordig anders dan we zijn gewent. We werken niet meer op één locatie. We hebben nu te maken met collega’s die werken vanaf verschillende locaties. 

Meer informatie?

Download het e-book Slimmer (hybride) samenwerken

In ons e-book lees je meer over hoe jouw organisatie slim kan samenwerken met behulp van Microsoft 365. We delen een aantal stappen waarmee jij ervoor kan zorgen dat dat jouw medewerkers veilig en efficiënt kunnen samenwerken.

Slimmer (hybride) samenwerken met M365

De transformatie naar slim hybride samenwerken begint bij het in kaart brengen van de huidige situatie van jouw organisatie: hoe is de techniek vormgegeven en wat is de (digitale) kennis van jouw medewerkers? 

We brengen in kaart wat de (hybride) behoeftes zijn van de stakeholders en wat het gewenste eindresultaat is. Dit wordt vertaald naar een programma waarin techniek en de mens samen komen, zodat jouw organisatie hybride proof wordt. Medewerkers hebben na de implementatie en adoptie de juiste tools en kennis gekregen om efficiënt en veilig te werken.  

Meer weten?

 Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe een slimmer (hybride) samenwerken met Microsoft 365 binnen jouw organisatie eruit kan zien. 

Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%

Klik op de link hieronder

MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven