Adoptie consultant
Microsoft Teams en Microsoft 365

24-40 uur | Vast dienstverband

Adoptie consultant Teams en Microsoft 365

Microsoft Teams wordt geïmplementeerd; It’s time to ‘Learn to surf’! Dit is het moment om iedereen te leren hoe je Microsoft Teams en Microsoft 365 gebruikt. Het belangrijkste deel wat jou betreft!

Als jij het seintje krijgt dat de strategie is bepaald heb jij je adoptieplan al lang klaarliggen. Je weet precies waarom onze opdrachtgever heeft gekozen voor Microsoft Teams en Microsoft 365 maar weet nog beter hoe je de gebruikers gaat uitleggen wat zij eraan hebben en hoe hun nieuwe manier van werken eruit ziet.

In je adoptieplan heb jij niet gekozen om de standaard functionaliteiten uit te leggen maar gekeken welke groep mensen of organisatie jij traint en wat zij voornamelijk zullen doen. Tussendoor leg je natuurlijk alle dagelijkse zaken uit zoals chat, calls en bestanden delen. Is het voor deze groep handig dat er hand-outs of video’s ter ondersteuning van de nieuwe manier van werken zijn, werk jij deze ook uit. Omdat jij functioneel sterk bent, kun je ook in de pilotfase al uit de voeten met het inrichten van de nieuwe omgeving.

KbProof checklist

Ben je enthousiast? Wij wel! Check hier of je KbProof bent voor deze functie:

  • Ik vind dat een goed adoptieplan onderdeel is van een goede implementatie en gebruik hierbij passende user stories;
  • Ik wil dat mensen de nieuwe manier van werken echt gaan omarmen; Dit is meer dan alleen een “knoppen” training. Het is immers een veranderproces waarbij je de mensen gaat meenemen in de nieuwe manier van werken.
  • Ik functioneer het beste in vrijheid. Flexibel en zelfstandig werken zijn daarom appeltje eitje; 
  • Ik communiceer op een open manier en trek zelf aan een bel als ik support nodig heb.
  • Ik ben 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

KbVibe

We zijn een klein maar gezellig team! Samen zorgen we ervoor dat KbWorks verder groeit en jij jezelf verder ontwikkelt. Je neemt initiatief en levert een bijdrage vanuit je eigen zone of genius. Je bent flexibel en pakt eventuele andere werkzaamheden op.

We vinden plezier en kwaliteit super belangrijk, waardoor er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en proberen we graag nieuwe dingen uit. Werken doen we vanaf elke locatie maar we komen ook graag samen op de KbSpot in Haarlem. Samen zoeken we het avontuur op met onze klanten maar ook met elkaar. Hopelijk ben jij de gene die ons eindelijk uit een Escape room krijgt.

KbWorks

Meer tijd voor plezier! Dit vinden wij zelf erg belangrijk en daarom helpen wij organisaties met de implementatie van Microsoft Teams en Microsoft 365. Als wij klaar zijn besparen organisaties 20% meer tijd die ze kunnen besteden aan meer plezier.

Welkom KbDude

Tijd is niet te koop, daarom zorgen we dat jij snel en gemakkelijk kan starten. Je krijgt een 12 maanden contract en bij goed functioneren wordt deze natuurlijk verlengt. Je komt onze KbCrew tussen de 24 tot 40 uur per week versterken. Wij zorgen ervoor dat je overal naar toe kan reizen en voorzien je van een volledige (mobiele) werkplek.

Ben je enthousiast?
Doe hieronder de KbCheck, zodat Naomi (op werkdagen) binnen 24 uur een belafspraak met je kan inplannen.

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
Checklist

Stop met tijd verspillen

Onze checklist geeft inzicht in 13 stappen die zorgen voor meer tijd, betrokkenheid en effectiviteit met je teamleden.