Adoptie consultant
Microsoft Teams en Microsoft 365

Flexibel inzetbaar | ZZP

Adoptie consultant Microsoft Teams en Microsoft 365

Microsoft Teams wordt geïmplementeerd; It’s time to ‘Learn to surf’! Dit is het moment om iedereen te leren hoe je Microsoft Teams en Microsoft 365 gebruikt. Het belangrijkste deel wat jou betreft!

Als jij het seintje krijgt dat de strategie is bepaald heb jij je adoptieplan al lang klaarliggen. Je weet precies waarom onze opdrachtgever heeft gekozen voor Microsoft Teams en Microsoft 365 maar weet nog beter hoe je de gebruikers gaat uitleggen wat zij eraan hebben en hoe hun nieuwe manier van werken eruit ziet.

In je adoptieplan heb jij niet gekozen om de standaard functionaliteiten uit te leggen maar gekeken welke groep mensen of organisatie jij traint en wat zij voornamelijk zullen doen. Tussendoor leg je natuurlijk alle dagelijkse zaken uit zoals chat, calls en bestanden delen. Is het voor deze groep handig dat er hand-outs of video’s ter ondersteuning van de nieuwe manier van werken zijn, werk jij deze ook uit. Omdat jij functioneel sterk bent, kun je ook in de pilotfase al uit de voeten met het inrichten van de nieuwe omgeving.

KbProof checklist

Ben je enthousiast? Wij wel! Check hier of je KbProof bent voor deze functie:

  • Ik vind dat een goed adoptieplan onderdeel is van een goede implementatie en gebruik hierbij passende user stories;
  • Ik wil dat mensen de nieuwe manier van werken echt gaan omarmen; Dit is meer dan alleen een “knoppen” training. Het is immers een veranderproces waarbij je de mensen gaat meenemen in de nieuwe manier van werken.
  • Ik functioneer het beste in vrijheid. Flexibel en zelfstandig werken zijn daarom appeltje eitje; 
  • Ik communiceer op een open manier en trek zelf aan een bel als ik support nodig heb.

KbVibe

Tijd is niet te koop, daarom zorgen we dat jij als ZZP’er snel en gemakkelijk kan starten. We vertellen je alles over onze opdrachtgever en zorgen dat je de juiste tools in handen krijgt om de opdracht te realiseren.

Je ontvangt en KbWorks emailadres en wordt toegevoegd aan ons Microsoft Teams team. Je bent tenslotte een van ons en zo kunnen we elkaar op de hoogte brengen en houden van alle informatie.

Samen onderteken we een algemene en deelovereenkomst. De algemene overeenkomst is voor onze samenwerking nu en de toekomst. De deelovereenkomst is specifiek voor deze opdracht.
Als het goed is, is dit de eerste deelovereenkomst van vele :-).

KbWorks

Meer tijd voor plezier! Dit vinden wij zelf erg belangrijk en daarom helpen wij organisaties met de implementatie van Microsoft Teams en Microsoft 365. Als wij klaar zijn besparen organisaties 20% meer tijd die ze kunnen besteden aan meer plezier.

Welkom KbDude

Ben je enthousiast?
Doe hieronder de KbCheck zodat Naomi (op werkdagen) binnen 24 uur een belafspraak met je kan inplannen. Of stuur je CV met korte motivatie naar naomi@kbworks.nl. Laat gelijk weten per wanneer je beschikbaar bent, hoeveel uur je wilt werken en wat je tarief is.

Heb je vragen over KbWorks of de vacature? Bel van met Naomi op +31 20 29 94 744. 

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven