Microsoft Teams specialist (junior)

Junior | Full time | Amsterdam

Microsoft Teams specialist (junior)

In jouw omgeving weet iedereen jou te vinden als er problemen met of vragen zijn over Microsoft Teams. Vaak weet jij het antwoord al maar anders vind je het een feestje om jezelf te verdiepen in Microsoft Teams en Microsoft 365. Al voor de nieuwe release van Microsoft Teams er is, weet jij wat eraan komt en kun je niet wachten om alles te proberen. Jij weet het zeker, over een paar jaar ben jij Microsoft MVP (Most Valuable Professional)!

Omdat KbWorks groeit zijn we op zoek naar jou!

Elke dag ziet er anders uit maar wat zeker weet is dat je werkt met Microsoft Teams. Samen met Paul ga jij voor onze klanten doen waar we goed in zijn, namelijk zorgen dat zij beter en gemakkelijker kunnen (samen) werken door het gebruiken van Microsoft Teams. Dit doe je door bijvoorbeeld Teams Templates te richten, vragen te beantwoorden over Teams en ga zo maar door.

Ben je enthousiast? Wij wel! Check hier of je KbProof bent voor deze functie:

  • Als iets niet werkt in Microsoft Teams of iemand komt ergens niet uit, worden deze vragen altijd aan mij gesteld;
  • Ik ben op de hoogte van alle ins en outs van Microsoft Teams en/ of Microsoft 365. Eigenlijk is Teams een uit de hand gelopen hobby..;
  • Ik ben flexibel en kan zowel vanuit huis als vanaf kantoor in Haarlem werken;
  • Ik ben fulltime beschikbaar en ontzettend nieuwsgierig;
  • Ik communiceer op een open manier en trek zelf aan een bel als ik support nodig heb.

KbVibe

Tijd is niet te koop, daarom zorgen we dat jij snel en gemakkelijk kan starten. Je krijgt een 6 maanden contract en bij goed functioneren wordt deze natuurlijk verlengt. KbWorks is aan het groeien en jij groeit mee. Paul is al Microsoft MVP en leert je alles over Microsoft Teams, voor je het weet ga jij als specialist aan de slag voor onze klanten.

Verder wordt je onderdeel van ons kleine maar gezellige team. We werken vanuit ons kantoor in Haarlem maar ook vanuit huis of soms ergens anders. Naast dat je werk leuk moet zijn, vinden we het ook leuk om met elkaar op avontuur te gaan. Helaas zijn we nog nooit uit een Escape room gekomen, maar daar ga jij ons vast bij helpen 🙂

KbWorks

Meer tijd voor plezier! Dit vinden wij zelf erg belangrijk en daarom helpen wij organisaties met de implementatie van Microsoft Teams. Als wij klaar zijn besteden organisaties en medewerkers tijd aan de dingen die er écht toe doen.

Welkom KbDude

Ben je enthousiast? Stuur je CV met korte motivatie naar debby@kbworks.nl of vul hieronder het intake formulier in. Laat gelijk weten per wanneer je beschikbaar bent.

Uiterste reactie datum: 1 november 2020

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
Checklist

Stop met tijd verspillen

Onze checklist geeft inzicht in 13 stappen die zorgen voor meer tijd, betrokkenheid en effectiviteit met je teamleden.