Stage-/ afstudeeropdracht
Markt- en concurrentieonderzoek

Microsoft Teams | Microsoft 365

Ben jij onze KbProof student?!

Meer tijd voor plezier! Dit vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij organisaties als Tony Chocolonley, IKEA en VTTI met de implementatie van Microsoft Teams en Microsoft 365. Als wij klaar zijn, besparen organisaties 20% meer tijd die ze kunnen besteden aan dingen die er écht toe doen.

Werk je samen met KbWorks dan werk je niet samen met een stoffige IT-partner maar werk je juist met een partner die echt kijkt naar wat jouw business nodig heeft om efficiënt (samen) te werken in de nieuwe manier van werken.

Ons team groeit hard en we zijn wat ons betreft nog lang niet uitgegroeid. Daarom zijn we opzoek naar een enthousiaste student die als onderdeel van ons team een markt- en concurrentieonderzoek wil uitvoeren. We willen onszelf graag blijven verbeteren en zijn daarom heel nieuwsgierig naar hoe KbWorks in de markt ligt, wie onze concurrenten nu precies zijn, wat zij doen en waar onze kansen liggen.

Waarom is het voor jou tof om een markt- en concurrentieonderzoek te doen bij KbWorks?! Wij zijn geen stilzitters! Heb jij na een tijdje al een super tof idee waarvan we allemaal denken dat het goed kan werken, dan gaan we het gewoon doen.
Daarnaast wordt je echt onderdeel van ons team. Dat betekend dat je gewoon mee gaat met onze team uitjes en feestjes want wij zijn ervan overtuigd dat je succesmomenten het leven moet vieren!

KbProof checklist

Ben je enthousiast? Wij wel! Check hier of je KbProof bent voor deze stage-/ afstudeerplek:

  • Ik ben ondernemend, leergierig en vooral niet bang om dingen uit te zoeken.
  • Tijdens mijn studie heb ik te maken gehad met het doen van een markt- en/of concurrentieonderzoek
  • Door middel van mijn onderzoek wil ik een bijdrage leveren aan KbWorks en de groei die KbWorks voor ogen heeft.
  • Ik communiceer op een open manier en trek zelf op tijd aan een bel als ik support nodig heb.
  • Ik heb nu al zin om mijn mede KbDudes te ontmoeten en kijk uit naar de feestjes met KbWorks.

KbVibe

We zijn een klein maar gezellig team! Er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën die we maar al te graag uit proberen. Werken doen we vanaf elke locatie maar je hebt ook de mogelijkheid om te werken vanuit onze KbHangplek in de Suikersilo. 
Samen zoeken we het avontuur op met onze klanten maar ook met elkaar. Wie weet ben jij de missende schakel die ons ein-de-lijk uit een Escaperoom krijgt of die het missende KbWorks Cocktail recept uit de mouw weet te schudden 🙂

Welkom KbDude

Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op met Naomi zodat zij een belafspraak met je kan inplannen. Je kunt Naomi bereiken op 020- 29 94 744 of een mail sturen naar naomi@kbworks.nl.

Tot snel! 

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven