Veilig werken met microsoft 365

Alles wordt steeds digitaler.
Veilig werken is belangrijker dan ooit!

Veilig (samen-)werken is niet vanzelfsprekend: gegevens van klanten liggen zomaar op straat, documenten komen bij de verkeerde mensen terecht, een extern persoon heeft toegang tot gevoelige documenten…

Kortom gevaar ligt op de loer, helemaal nu we steeds meer online werken. De meeste datalekken ontstaan door onwetendheid van de risico’s en het verkeerd instellen èn gebruik van tooling.

Met de juiste techniek, governance en security valt er veel te regelen. Daarnaast is het bewustzijn van de medewerkers over van zeer groot belang.

Meer informatie?

Download de brochure

Ontdek meer over onze projecten, onze aanpak en het belangrijkste, waarom KbWorks juist wel/niet de ideale partner voor jou en je organisatie is om mee samen te werken.

Samen zorgen we dat jouw Microsoft 365 omgeving veilig is én veilig wordt gebruikt

Een veilige werkomgeving vraagt om de juiste techniek, goede governance en security passend bij jouw organisatie. Daarnaast zijn je medewerkers minstens zo belangrijk. Zijn jouw medewerkers bekent met de tooling en op de hoogte van de risico’s? Wij zorgen dat jouw omgeving is ingericht met de juiste techniek, goede goverance en security en dat medewerkers bewust én veilig gebruik maken van jouw digitale werkomgeving.

Meer weten?

Neem contact met ons op. In een korte Teamscall vertellen we hoe een veilige Microsoft 365 werkomgeving  binnen jouw organisatie eruit kan zien. 

Wij helpen je naar een veilige, beheersbare en efficiënte digitale werkomgeving waar je medewerkers blij van worden én blijven.

Lees meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365

Bekijk of luister meer

Over de inzet én gebruik van Microsoft 365 via de KbSocials

Snel advies of vragen?

Vul de intake hieronder in. We nemen binnen 48 uur contact met je op. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call in. Hierna weet je precies welke ondersteuning van ons daarop aansluit.

Scroll naar top
Mijn vaardigheid
50%
Vul hieronder je informatie in om de checklist via e-mail te ontvangen.
MicrosoftTeams-image (30)

Stop met tijd verspillen

Download onze gratis checklist met 8 stappen naar een veilige, beheersbare en efficiënte Microsoft 365 werkomgeving waar medewerkers blij van worden én blijven